verzending en retour

Verzending België & Nederland

Studio Victor verstuurt binnen België en Nederland. Voor alle gepersonaliseerde handgemaakte items , kan de levering uitlopen op drukkere  momenten. We proberen altijd binnen de 14 werkdagen (weekend telt niet mee) de bestelling te verzenden.

België: Kostprijs pakket (5,95€). Wij verzenden met Postnl of Bpost24

Nederland: Kostprijs pakket (8,95€). Wij verzenden met Postnl of Bpost24

Ophalen

GRATIS:Winkel StudioVictor – Grote Steenweg 216 – 9870 Olsene/Zulte

Openingstijden: Dinsdag tem Zaterdag van 10-12u en van 13.30-18u

Retour – Diefstal – Verlies

Gepersonaliseerde items kunnen NOOIT geretourneerd worden. Deze worden SPECIAAL voor jou op maat gemaakt. Bij diefstal of verlies zonder tracking kan Studio Victor NOOIT verantwoordelijk worden geacht.

Niet gepersonaliseerde items kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden op voorwaarde dat het in dezelfde conditie terug komt. Dat wil zeggen, niet gebruikt, met label en in de originele verpakking.

Stuur een mailtje naar info@studiovictor.be met als onderwerp ‘retour en je bestellingsnummer’. Geef duidelijk weer wat de reden van retourneren is. Terugzenden is op eigen kosten en kan naar :

Studio Victor
Grote Steenweg 216 – 9870 Olsene/Zulte

Van zodra wij je pakket hebben ontvangen (en voldoet aan de voorwaarden), storten we het bedrag terug op het betaalmiddel waarmee je de betaling uitvoerde. Verzendingskosten worden NOOIT terugbetaald.

Bij een fout in je adres of niet ophalen van je pakket, kunnen we je pakket opnieuw opsturen, maar zullen er EXTRA kosten worden aangerekend.

Bij vragen of problemen mag je steeds mailen naar: info@studiovictor.be